Om oss

ReFurn använder det som redan finns. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi sedan starten 1994 sett till att hundratusentals möbler och föremål fått ett andra, tredje eller fjärde liv istället för att brännas eller läggas på sopberget.

Vi samarbetar med företag som köper upp dödsbon. I den mån vi hinner tar vi också hand om donerade föremål. Vissa möbler restaurerar vi eller gör om. Andra kan bli fullt funktionsdugliga med en enklare lagning – av oss eller av dig. Det du är trött på kan vara precis det som någon annan behöver.

Vår vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler. En helt ny typ av industri där vi lagar och tar hand om det som redan finns, istället för att producera nytt och tömma naturen på ännu mer resurser. Vi vill också bidra med att bevara det kulturarv som många äldre möbler är. Möbler av väldigt bra kvalitet – massivt trä och stoppning som är gjorda för att hålla i 100 år. Som går att laga när de går sönder. ReFurns vision bygger på att fler lagar dem. Att vi blir många som tillsammans använder det som redan finns.


Vill du också vara med?

Under Handla/lämna in berättar vi det som kan vara bra att känna till om du vill handla eller lämna in möbler hos oss.

Vi älskar gröna affärsidéer och vill utveckla fler samarbeten med företag inom alla sektorer, med fokus på återbruk.

Vill du veta mer, kontakta info@refurn.se.


Företagsinformation

ReFurn Holding AB
Detta är för frågor som inte gäller försäljning i butik. Hit vänder du dig som har frågor angående verksamheten, för samarbeten, intervjuer och annat som ej rör direkt butiksförsäljning.

info@refurn.se